Düğünümüz vardı a dostlar

Pazar günü düğündeydik. Serhan’ın kuzeni Barış evlendi.

Duru, düğün ve gelinlere bayılıyor. Bir önceki gün, düğünün heyecanıyla doldu doldu taştı…

Pazar günü hazırlanıp çıktık yola. Nikah saat 13.20’deydi. Üsküdar Evlendirme Dairesi’ne gittik.

Duru önce bir yabancıladı, sonra alıştı. Herkes Duru’nun ne kadar da büyümüş olduğunu söyledi.

Duru’nun ısrarıyla bir önceki nikahı da izledik. Sonra sıra bizimkine geldi. “Çok heyecanlandım” deyip durdu, kucağıma oturdu. Ben de onu bol bol öptüm… O da benim yüzümü sevip yanağımdan öptü:)

Gelinle damat çıkınca dikkatlice inceledi onları. Önce bağırarak konuşuyordu. sonra “biraz sessiz olmalıyız” deyince o da kısık sesle konuşmaya devam etti. Herkesle birlikte o da alkışladı…

Takı faslından sonra dışarı çıktık. Rüzgargülü beğendi kendine, Serhan’ın tüm engellemeleri boşa çıktı, sarı lacivert renkli, üzerinde kanaryalar olanı seçti:)

Sema Ablalar nikaha yetişemediler. Nikahın bitiminde anca orada olabildiler, Sema Abla ve Selin’i bizim arabaya alarak yemeğin verileceği yere doğru yola çıktık.

Sarıgazi’de orduevindeydi yemek. Bizbizeydik diyebilirim. Önce biraz oturdu Duru, sonra etrafı keşfetmek için harekete geçti ve bir daha da oturmadı. Orada kendinden birkaç yaş büyük bir abi buldu.

Onun peşinden ayrılmadı, bir de “Sarı Gelin”in:)

Birkaç kez esas gelinin yanına gittik, Duru sevdi onu. Sonra Sarı Gelinle resim çektirdi, elinden tuttu, epey yanından ayrılmadı.

Burada da Selin ve Sarı Gelin bir arada, kızlarımız manken gibi…

Pistte bir ara ben oynarken tuttu elimden “sen oynama” diye pistin dışına çıkardı. Sonra kendisi geldi, ortada fıldır fıldır oynamaya devam etti:)

Düğünün sonunda annemler ve Selçuk abiler anca gelebildiler. Düğüne katılanların bir kısmı gitmişti.

Aile oldukça kalabalık, bu resimdekilerin haricinde bu kadar da giden olmuştu.

Bunlar da kuzenler, hepsi yok burada tabii…

Bir ara dışarı çıktık, oyun parkı vardı, kumlarla oynadı Duru. Ben de onunla birlikte “dondum”, çünkü üzerime bir şey almamıştım, sağlamım ama bir şey olmadı allahtan:)

Duru’yla birkaç kez tuvalete gidip gidip geldik, elimde lazımlık poşeti, birkaç denememiz oldu ve sanırım dördüncüsü boş çıkmadı:)

Bol koşturmalı, akrabalarla upuzun bir gün oldu, keyifliydi çok…

Yeni evlilere bol mutluluk, sağlık ve hayırlı yavrular diliyorum:)

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir