Zaman 1’e 8 var

Canım kızım geçen sene bu zamanlar karnımda son günlerini geçiriyordu. Hep söylüyorum, Duru’dan sonra zaman daha hızlı geçer oldu. Bugün güldü, gazı oldu, bugün adım attı, şunu söyledi, bunu yaptı derken 1 sene nasıl geçti, ne zaman bu kadar büyüdü, birey haline geldi anlamadım.

Duru’nun doğum günü yaklaşırken beni de bir telaş aldı. Pastası, süsleri, hediyesi, ikramlar vs. hepsi güzel olsun istiyorum. Evim çok büyük olmadığından ancak sadece aileleri ve Duru’nun doğumundan beri yanımızda olan çok yakın birkaç arkadaşımı doğum gününe davet edebileceğim.

Geçen pazartesi izinliydim yine. Doğum günü için gereken, kafamda olan birkaç şeyi hallettim ben de. Süsleri, davetliler için minik sürprizlerimi aldım. Şimdi sırada pasta var, onun siparişini vereceğim.

Herkes ne alalım diye soruyor ama ben de bilmiyorum ki. Biz ne alacağız Duru’ya onu da bilmiyorum. Araştırıyorum internetten, bakalım…

Doğum günü hafta içine denk geldiğinden 13 Haziran’da yapacağız kısmetse. İnşallah herkes için güzel bir gün olur. İlk doğum günü olduğundan önemli benim için. Umarım en başta Duru’cuğum eğlenir, gün onun günü ne de olsa…

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir