Selçuk Amca’nın doğum günü ve ufak bir kaza

Cumartesi akşamı Serhan’ın abisi Selçuk abilere davetliydik, onun doğum günüydü. Aslında doğum günü 26 Mart Cuma idi fakat herkesin daha rahat oturabilmesi için Sevim Abla doğal olarak hafta sonunu tercih etmişti.

Cumartesi günü yine bir telaş hazırlanıp evden çıktık. Amcamızın hediyesini aldık. Duru artık iyice ayaklandığından ilk adım ayakkabısı ihtiyacımızı da karşılamamız gerekiyordu. Güzel bir şey bulduk, Nike’ın yumuşak tabanlı spor ayakkabısını aldık ona. 21 numara. Duru için beğendiğim yazlık 1-2 giysiyi de aldıktan sonra bir şeyler yemek için yemek katına çıktık. Bizimki yine sağa sola laf atmadan edemedi. Biz yemek yerken ona da evden hazırlayıp getirdiğim sebze püresini ve yoğurdunu yedirdim. Yemekten sonra kaka yapınca bebek bakım odasında alt temizliği yaptık. Oraya başka bir bebek daha geldi, annesiyle kısacık bir sohbetimiz oldu. Aynı ayda doğmuş Duru’yla, bizimki yanında pek bir çocuk gibi kaldı. Anne de bunu fark etmiş olmalı ki “Maşallah” dedi. Nazara pek inanmak istemem başıma kötü bir olay gelmesin diye. Neyse…

Ordan çıktık, amcalara gittik. Yemek, sohbet hoşbeş derken sıra çay faslına geldi. Duru’nun eline oynaması için çay tabağı vermiştik. Duru bir yerlerine vurmasın diye onu kollarken bir güzel geçirdi benim gözüme. Canım çok yandı. Göz altımda ufak bir morarma ve kanama oldu. Duru’nun bu çalışmasıyla diğer gözümle simetriyi yakaladık. Sağ gözümün altında da bir leke vardır, lekeleri çiftledik şimdi. Umarım iz kalmaz.

Diyeceğim odur ki insanın bazen basireti bağlanıyor, yaşaması gereken neyse onu yaşıyor. Nazara falan inanmak istemiyorum ama gündüzki kadının bakışlarını pek sevmemiştim vesselam. Neyse bunla geçmiş olsun, Allah minik kızımı korusun, gereğinde olan bana olsun:)

2 yorum

  1. Nasıl ufak kaza, nasıl ufak kaza 🙂 Al sana demiş atıvermiş kafana 🙂 Tü tü tüü maşallah, kem gözlerden ırak olsun 🙂 Hani nerede fotoğraf yok mu yeni 🙂

  2. Fotoğraf gelecek, bir türlü fırsat bulup da aktaramadık. Valla attı kafama kalın porselen tabağı, kafamı yarıp gözümü de çıkarabilirdi hani:)

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir