Pembe Gardırop bir harika!

Pembe Gardırop’la sevgili arkadaşım Kübra sayesinde tanıştım. Boray, Kübra’nın arkadaşı. Grafik tasarımcı aslında. 3,5 yaşında dünyalar güzeli bir de kızı var.

Geçtiğimiz yaz, jest yapıp Duru için birbirinden güzel iki atlet göndermişti. Tüm yaz giydirdim. O kadar kaliteli işçiliği vardı ki, hem tasarımına, hem kalitesine bayılmıştım.

Geçen ay, birbirinden güzel ve en önemlisi birer tasarım değeri taşıyan giysi ve aksesuarları “Pembe Gardırop”  isimli sitesinde satışa sunmaya başladı. Çok da iyi etti, hem günlük hem de özel günler için harika giysiler var bu sitede. Kız çocukları çok şanslı, çünkü bu site sadece onlar için… Çocuk olasım geldi.

Site açıldığı gün girdim hemen. Birbirinden zevkli şeyler hazırlamış tam yılbaşı üstü. Güzel kızı Okyanus’u da manken yapınca ürünlerin güzelliği daha da artmış. Çok beğendim.

Hem Boray’la tanışmak, hem bizim kızları tanıştırmak ve tabii ki de Duru’ya beğendiğim eteği  almak için Pembe Gardırop’u yerinde görmeye gittim.

Boray bizi çok sıcak karşıladı, sağ olsun. Duru yeni uyandığı için biraz aksiydi, önce elbiseleri denemek istemedi. Zor ikna ettik. Elbiselerin her birine ayrıca bayıldım, renkler, süslemeler, kumaş seçimleri, kalitesi… Duru’ya denetebildiğim kadarını denettim. Göbekli bir çocuk olduğundan bel kısmı dar geldi beğendiklerimin, büyük bedeni de kalmamıştı ne yazık ki. Ama sıkı takipçiyim, yeni elbiseler dikecekmiş Boray, Duru’nun bel ölçüsünü de aldı, ona uygun bir şey olduğunda haberleşeceğiz.

Duru’ya yine jest yaptı, harika bir taç hediye etti. Daha öncekine de bayılmıştı, bunu da kafasına taktı ve bir daha çıkartmadı diyebilirim.

Okyanus… Maşallah çok güzel bir çocuk. Duru’yla da çok iyi anlaştılar. Keşke biraz yakın olsaydık ne iyi olurdu…

Boray… Sağ olsun, yılbaşı öncesi bana evini açtı. Nezaketi ve ilgisi için ne kadar teşekkür etsem az, vakit ayırdı bize… Eteğimi de aldım daha ne olsun…

Pembe Gardırop… Gerçekten böyle bir ihtiyaç var. Böylesine zevkli ve tasarım elbiseler çok fazla yok. Kız çocukları için klasikleşmiş renk “pembe”nin dışına çıkıp bir de üzerine güzel süslemeler koyunca ortaya böyle zevkle giyilebilecek şeyler çıkıyor. Kumaşlarını da özenle seçiyor, çünkü o da bir anne, bu konuda oldukça duyarlı. Piyasadaki ürünlerle karşılaştırıldığında fiyatları da gayet makul duruyor. Biliyorum ki yolu açık olacak ve geniş kitlelere ulaşacak Pembe Gardırop…

Pembe Gardırop, takipçinim, bilesin:)

Görmek, almak için:

www.pembegardirop.com

 

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir