Oto koltuğu 2. etap

Duru büyüdükçe yeni ihtiyaçları da ortaya çıkıyor doğal olarak. Daha büyük kıyafetler, daha büyük ayakkabılar ve daha büyük bir oto koltuğu…

Hasta olduğundan onu en son 15 gün önce dışarı çıkarmıştık. Hastaneden çıkış anından itibaren onu ana kucağında taşıyorduk her yere. Artık büyüdüğü için sığmıyordu. Biz yine de emniyetli olsun diye ana kucağına oturtmuş fakat kemerlerin bağlanmadığını görünce bir oto koltuğu almanın zamanının geldiğini anlamıştık.

Hastalığının üzerinden 15 gün geçmişti ve Duru daha iyiydi. Artık gezmelere devam edebilirdik. Hazır dışarı çıkıyorken de oto koltuğu bakmaya karar verdik. Duru’nun arkadaşı Bulut’un anne ve babası Koala markalı oto koltuğu almışlar, çok da memnun kalmışlardı. Hem kaliteli hem de fiyatı diğerlerine göre oldukça iyiydi. İnternetten İçerenköy’de İrem Bebe‘de bulunduğunu öğrendik, yerinde görüp almaya karar verdik.

Önce 9-18 kilo için olanı mı alsak diye düşündük. Bu tipi biraz daha eğimliydi, yani koltuk gereğinde yatabiliyordu, görünüş olarak daha rahattı. Sonra 9-36 kilo için olanına baktık. Çok dik geldi bize, sanki içinde rahat edemeyecekmiş gibi görünüyordu. Duru’yu her ikisinin içine de oturttuk. Ordaki satışçı çocuktan rahatsız olduğundan huysuzluk yaptı biraz. Dolayısıyla hangisinde rahat ettiğini anlayamadık. En sonunda mavi-gri renkli, 9-36 kilo için olanında karar kıldık. Duru bir de oyuncak seçti kendisine, böylece ilk kez beğendiği bir oyuncağı da almış olduk.

Duru'cuk ve kendi seçtiği minik aslancık

Koltuğu arabaya monte ettikten sonra sıra Duru’yu oturtmaya gelmişti. Sanki koca bir insan gibiydi. Bir güzel oturdu koltuğuna, oturmak ne kelime kuruldu adeta… Üreticiler bilerek yapmışlar herhalde, bize rahatsız gelen dimdik koltukta o kadar rahattı ki keşke daha önce alsaymışız diye düşündük. Duru’nun yemek vakti geldiğinden arabayı bir yere park ettik, o koltukta oturup dışarıyı seyrederken ben de rahatça yemeğini yedirdim Duru’cuğa.

Böylece minik kızımızın da şu hayatta bir koltuğu oldu. Hem de koltuğunu çok sevdi. Onun mutluluğu bizi de mutlu etti. Herkes mutlu mesut o günü tamamladık.

2 yorum

  1. Merhaba,
    Aldığınız koltuk Koalanın hangi modeli acaba?

  2. Sanıyorum Koala Innova idi, 9-36 kg. Memnunuz, yazın terletiyor ama bilginiz olsun. Havlu kılıfa rağmen yine de bu sorunu çözemedik.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir