duruneleryapiyor.com’a yeni çehre

Duru’nun sitesi için bir süredir yeni bir tasarım istiyordum. Kafamda sadece şu vardı: Sade olmalı, site açıldığında Duru’nun fotoğraflarının sabit olduğu bir ana sayfa olmalıydı. Her yazıya fotoğraf koymadığımdan bazen sayfalar hareketsiz olabiliyordu.

Derhal sitemin mimarı Erkan’a gittim, sağolsun o da bulduğum bir şablonun üzerinde çalışıp bu yeni sayfayı yaptı bana, çok beğendim…

Sitemiz yeni yaşına yeni bir çehreyle girdi böylece…

9 yorum

  1. Sağol Sehercim, nasıl tedavi edeceğim bu mor manyaklığımı bilmem, kıza da bulaştırıyorum sanki sinsice:) Ama onun en sevdiği renk “maviş”miş, öyle diyor:)

  2. Merhabalar.Sizi tanımıyorum.İnternette kızımla ilgili konularda gezerken blog sitenizi gördüm.Çok hoşuma gitti.Yorum yazmaktan kendimi alamadım.Kızınız ve ailenizle kocaman mutlu yarınlar diliyorum size.Benim kızım daha 11 aylık.Sizden öğreneceğim çok deneyimler olmalı muhakkak.Arada sırada bilgi paylaşımı yaparsak çok sevinirim.
    İyi günler diliyorum.

    Yeliz

  3. Çok çok teşekkür ederim, ben de size ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. Kızınızın doğum günü geliyor, az kalmış. Doğum günüyle alakalı ya da başka konular hakkında sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kızınızın da bahtı açık olsun, çevresinde hep iyi insanlar olsun. Sevgiler…

  4. Evet.Doğum gününe çok az kaldı.Benide heyecan sarmaya başladı.Nasıl olucak?Güzel yapabilecekmiyim?Herşeyin altından kalkabilecekmiyim?Evimi güzel süslemek ve pastası güzel olması.Tabi birde ipek ile ilgili slayt hazırlamak istiyorum.Umarım yetiştiririm.:))

  5. Vaktiniz var, yetiştirirsiniz merak etmeyin. Duru’nun doğum günü yazısını okudunuz mu bilemiyorum ama belki işinize yarar bir şeyler vardır. Kolay gelsin size:)

  6. Duru’nun doğum gününde misafirlere hediyeniz süper fikir.Çerçeveleri nereden aldınız.Aldığınız yerde daha başka ne seçenekler varmıydı? Ayrıca ev süslemelerini de orada bulabilirmiyim? Çok yer gezmek zor oluyor zaman açısından. Şimdiden teşekkürler!…

  7. Çerçeveleri Eminönü’nde Şark Han’dan almıştım. Orada çok fazla dükkan var ama bunları aldığım yer sanıyorum giriş katındaydı, sahibi de Çinli galiba:) Orada çok güzel şeyler vardı. Bunların daha ufakları da vardı buzdolabı magneti şeklinde, o da bir alternatif olabilir. Daha değişik çerçeveler de vardı. http://www.sarkhaneminonu.com bu internet adresi. Ev süslemeleri de Eminönü’nde Kurukahveci Mehmet Efendi’nin sokağında bir sürü süs satan yer var, oradan bulabilirsiniz. Bir de magnet basan yerler oluyor, internetten bulabilirsiniz, çocuğunuzun fotoğrafını magnete basıyorlar. O da bir alternatif olabilir. Bence bir de anı defteri alın, gelenler duygularını yazsın, ilerde çocuğunuza hatıra kalır.

  8. Pınar hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir